Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lastuno/public_html/header.php:32) in /home/lastuno/public_html/includes/sessions.php on line 222
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lastuno/public_html/header.php:32) in /home/lastuno/public_html/includes/sessions.php on line 223
Dacia 500 Lastun: Forums
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lastuno/public_html/header.php:32) in /home/lastuno/public_html/includes/page_header.php on line 492
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lastuno/public_html/header.php:32) in /home/lastuno/public_html/includes/page_header.php on line 494
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lastuno/public_html/header.php:32) in /home/lastuno/public_html/includes/page_header.php on line 495 www.lastun.org.ro :: Vizualizare subiect - Donez cateva piese pentru Lastun
Data inscrierii: Nov 25, 2009 Mesaje: 1 Locatie: Constanta
Trimis: 25 Noiembrie 2009, Miercuri 21:21:32 Titlul subiectului: Donez cateva piese pentru Lastun
Buna ziua,
Am in debara cateva piese pentru Lastun. Problema e ca eu sunt din CT, asadar daca aveti drum pe aici ar fi bine, daca nu cred ca in curand (le mai tin maxim un an) o sa le arunc. Piesele sunt noi, cumparate de tatal meu de la Timisoara acum mai bine de 10 ani.
Piese:
- aripa fata dreapta din tabla noua
- 2 capete de bara
- un far
- rulmenti fata
- niste ferodouri cred
- sincroane cutie de viteza si rulment cutie de viteza
Le dau de pomana unui posesor de Lastun, nu as vrea sa le arunc stiind ca sunt atat de rare...a incercat tatal meu sa ia legatura cu un nene in varsta de prin CT care avea un Lastun verde sa i le dea, dar nu l-a mai vazut de mult. Doritorii sa lase un mesaj aici sau sa-mi trimita un mail la adresa:
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere in acest forum